Thursday, February 7, 2019

Coffee with a Geek Interview with Jennifer Gonzalez



WHEN:  February 21st, 2019
TIME:  3:30-4pm Eastern
WHERE:  YouTube Live Link HERE

Are you an educator?  Then Jennifer Gonzalez's powerhouse website, Cult of Pedagogy, is a must follow and read.   This website is filled with great posts, Video, a Podcast, and so much more.  I will ask her about the Cult of Pedagogy, her teaching career, and the future of education.

A little about Jennifer in her own words:  "Jennifer Gonzalez is a National Board Certified Teacher with over 10 years of classroom experience. Most of this time was spent teaching middle school language arts, and the rest was at the college level, where she trained pre-service teachers for the classroom. In 2013, she created the website Cult of Pedagogy, where she now works full-time to help teachers of all subjects and grade levels practice and perfect the art of teaching."

How to Connect with Jennifer:
Facebook: https://www.facebook.com/CultofPedagogy/

Q & A

Questions and Answers:

1. What is your favorite blend of coffee Ans. 1:27 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=87
2. Tell me your educational journey ans. 2:02 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=122
3. What’s next for the website? : Ans. 5:53 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=353
4. With all the moving parts of education do you think we need to break it down into more finite goals, improvements? Ans. 9:06 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=546
5. What are your thoughts on American Education? Break it down. Ans. 10:05 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=605
6. From Edweek Article “A world without annual testing may be closer than you think.” Thoughts? Ans. 14:09 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=849
7. From Edweek Article Education has an Innovation problem? Ans. 15:25 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=925
8. Can you tell me about your post about “Frikin Packets” Ans. 17:57 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=925
9. Quotable Question: After reading Einstein’s Quote: Education is what remains after one has forgotten what one has learned in school.-Albert Einstein What are your thoughts about it? Ans. 22:51 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=1371

Speed Geek Questions: 26:19 https://youtu.be/rjUK3EuI34A?t=1579


No comments:

Post a Comment